Soner Dikmen, Antalyaspor’a imza attı!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, orta saha kurgusuna takviyede bulundu. Kırmızı-beyazlılar, Konyaspor’dan ayrılan Soner Dikmen’i renklerine bağladı.

Antalyaspor, Soner Dikmen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Soner Dikmen için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Antalyaspor Asbaşkanı Fatih Gürcü imza töreninde yaptığı açıklamada, “Teknik ekibimizin tamamı değişti ve aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için yönetimimiz, scout ekibimiz ve teknik ekibimizin ortak çalışması ile belirlenen futbolcularla görüşmeye başladık. 2 yıllık sözleşme imzaladığımız Soner, ilk görüştüğümüz futbolculardan biriydi. Kendisine yeni sezonda kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz” diye konuştu.

Soner Dikmen’in tecrübesine dikkat çeken Feridun Temuçin, “Takımımıza çok şeyler katacağına inanıyoruz. Orta sahamızın mevcut futbolcularımızla birlikte daha da güçlendiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon teknik direktörümüz Alex de Souza önderliğinde daha iyi bir kadroyla, göze hoş gelen futbolla ve taraftarımızı mutlu edeceğimiz sonuçlarla sahada yer almak ilk hedefimiz” dedi.

Antalyaspor’un yeni transferi Soner Dikmen, “Beni bu güzide camiaya layık gören başkanım, yöneticilerim ve hocama teşekkür ediyorum. Antalyaspor’un başarısı için gerekli gayreti ve özveriyi takım arkadaşlarımla birlikte gösterip takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Şehrin güzelliği, tesislerimiz ve takımımızdaki aile ortamı benim için sıcak bir karşılama oldu. Bu camiaya layık olacağım. Tek isteğim taraftarımız yanımızda olsun” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir